Bekijk alle referenties

Ziekenhuis Gelderse Vallei

Sterke positie dankzij bewezen succes

Vanaf 2012 startte de samenwerking tussen Ziekenhuis Gelderse Vallei en Bouwbedrijf Kreeft. Tijdens het eerste project, het energiegebouw voor het ziekenhuis, bewees het team van Bouwbedrijf Kreeft zijn kracht volgens Wessel Griffioen, Manager Facilitair Bedrijf bij het ziekenhuis. Inmiddels heeft het bedrijf een stevige positie verworven op de shortlist van Ziekenhuis Gelderse Vallei.

De realisatie van het energiegebouw was een bijzonder project. Wessel Griffioen: “De stroomvoorziening van het nieuwe en bestaande gedeelte werd volledig opnieuw aangelegd. We zochten continu afstemming over de juiste timing en aanpak van alle activiteiten. Welke faciliteiten zijn tijdelijk buiten gebruik? Wat betekent dat voor de afdelingen? Hoe minimaliseren we overlast? Al dat soort vragen waren van belang en daar ging Bouwbedrijf Kreeft perfect mee om. Daarnaast hadden ze te maken met een krappe planning, maar dankzij de enorme inzet van het team is het gelukt!”

Correct in werkwijze en communicatie

Een ziekenhuis is constant in beweging, vandaar dat de werkwijze van Kreeft cruciaal is voor een goedlopend traject. “De mensen van Bouwbedrijf Kreeft zijn zich goed bewust van de omgeving waarin ze werken. Zo houden ze rekening met geluid, maar ook met hoe de bouwplaats eruit ziet. Daardoor minimaliseren ze eventuele overlast voor patiënten en medewerkers.” De positieve ervaringen zorgen voor een constructieve samenwerking. “Kreeft realiseerde onder andere de poliklinische apotheek in de centrale hal en de verbouw van de medische bibliotheek. Momenteel werkt het bedrijf aan de plaatsing van de MRI, een hele technische aangelegenheid waar Bouwbedrijf Kreeft uitstekend mee uit de voeten kan.”

 

“Bouwbedrijf Kreeft stemt de werkwijze succesvol af op de omgeving.”

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact op