Langdurige samenwerking gestoeld op vertrouwen

De samenwerking tussen woningbouwcorporatie Woonstede en Bouwbedrijf Kreeft kent een lange geschiedenis. Al sinds de eerste helft van de vorige eeuw verricht Bouwbedrijf Kreeft werkzaamheden voor Woonstede. Het team van Bouwbedrijf Kreeft verzorgt een deel van de nieuwbouw (via aanbesteding) en het onderhoud van het vastgoed van de corporatie die actief is in de gemeenten Ede en Scherpenzeel.

Marian Teer is directeur en bestuurder bij Woonstede. Zij waardeert de manier waarop het adviesteam meedenkt en zoekt naar de meest effectieve en efficiënte oplossingen. “Bouwbedrijf Kreeft wil niet koste wat kost zelf al het werk uitvoeren. Ze zoeken samenwerking met regionale partners om uiteindelijk tot een oplossing te komen die voor de klant het beste is. Wij zochten bijvoorbeeld een manier om woningen in een kortere tijd te realiseren. Bouwbedrijf Kreeft nam deze uitdaging graag aan en kwam met een innovatieve oplossing waarbij alle partijen in de keten slim samenwerken. Hierdoor realiseren we nu woningen van hoge kwaliteit, met geringere bouwkosten in een periode van slechts zes maanden.”

Langdurige relatie

Marian Teer noemt het bouwbedrijf ook betrouwbaar. Afspraken worden nagekomen en als er eens een klacht is over het product of proces, wordt hier adequaat op gereageerd. Daarnaast kijkt Bouwbedrijf Kreeft bij ieder traject kritisch naar het programma van eisen. Als hierin onduidelijkheid is of als er een betere oplossing is dan de voorgestelde, komt Bouwbedrijf Kreeft zelf in actie. Zo zorgen ze voor het beste resultaat, maar ook voor duidelijke verwachting vooraf. “Het bedrijf legt de lat voor zichzelf erg hoog en daar profiteren wij van. Je merkt dat iedereen bij het bedrijf de beste kwaliteit wil leveren. Zowel in de adviesfase als tijdens de bouw. Dat is de sterke basis van onze langdurige relatie.”

“Bouwbedrijf Kreeft zoekt de kracht van samenwerking. Klanten profiteren hierdoor van een product van de hoogste kwaliteit.”

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact op