BPD

Als marktleider in gebiedsontwikkeling zorgt BPD voor nieuwe, betaalbare en duurzame leefomgevingen, in zowel buitengebied als binnenstad. Zij streven naar toekomstbestendige gebiedsontwikkeling zodat de eindgebruiker óók over 100 jaar nog prettig woont, leeft en werkt. Met het oog op dat streven werken zij inmiddels al jarenlang samen met Bouwbedrijf Kreeft in wie zij “een even transparante als betrouwbare lange termijn partner voor regio Food Valley hebben gevonden”, aldus Rob Arends en Herbert Bosch, ontwikkelingsmanagers bij BPD.

Persoonlijke klik als fundament
Die samenwerking tussen BPD en Kreeft begon ongeveer 5 jaar geleden toen Rob (Arends, BPD) en Dirk Jan (van den Brink, Kreeft) elkaar regelmatig tegenkwamen bij verschillende bijeenkomsten in en van de Food Valley. Rob zegt hierover; “er bleek, naast het overlappende werkgebied, een natuurlijke klik te zijn waarna de eerste gezamenlijke aanbesteding gedaan werd”. De Scherpenzeelse nieuwbouwwijk Heijhorst is hiervan het uiteindelijke resultaat, en tegelijk het fundament gebleken voor tal van gezamenlijke projecten in de daaropvolgende jaren.

Open en transparant
Herbert (Bosch, BPD) over die samenwerkingen; “het onderscheidende karakter van Kreeft in het algemeen, en Dirk Jan als ons eerste contact in het bijzonder, schuilt in de mix van een transparante en constructieve manier van werken. Alles wordt open en eerlijk besproken, óók wanneer zaken, al dan niet financieel, gewoon niet haalbaar zijn maken ze het niet mooier dan het is; alles gaat op tafel”. “En, minstens even belangrijk”, voegt Rob eraan toe; “wanneer de deal er eenmaal ligt heb je er bij wijze van spreken geen omkijken meer naar. Ze staan voor dat wat er afgesproken is en leveren kwaliteit”. Herbert bevestigt; “doordat ze altijd goed bereikbaar zijn, updates op tijd komen en er achteraf nooit discussie ontstaat ervaren wij een sterke mate van commitment.”

Maatschappelijk bewust en betrokken
“Los van de uitstekende samenwerkingen”, vervolgt Rob, “waardeer ik het als persoon én als vertegenwoordiger van BPD ook zeer dat Kreeft betrokken is bij maatschappelijk gerelateerde zaken. Zo weet ik bijvoorbeeld dat zij mensen kansen geven doormiddel van re-integratie. Dat maakt Kreeft voor mij een betrouwbaar en menselijk bedrijf dat middenin de samenleving staat”. “Kortom”, vult Herbert tot slot aan; “een prettige samenwerkingspartner waar je écht op kunt “bouwen”.

“Een prettige samenwerkings- partner waar je écht op kunt “bouwen”

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact op