Bekijk alle projecten

Verbouwing Johannes Fontanus College

Vorige week is de overeenkomst getekend voor de grootschalige renovatie en verbouw van het Johannes Fontanus College te Barneveld. We zijn zeer verheugd met deze mooie opdracht welke ons uit een aanbesteding met 5 aannemers is gegund.

De komende 15 maanden zal voornamelijk het ‘hart’ van het gebouw welke in 1984 is gerealiseerd worden gerenoveerd en verbouwd. Tegen de bestaande zuidoostgevel wordt over 3 bouwlagen een zogenaamde ‘boulevard’ aangelegd en de bestaande gymzalen worden volledig gesloopt en vervangen door 2 grotere en moderne gymzalen. Verder wordt de hoofdentree aangepast, wordt de dakbedekking op het dak van het 1984-deel vervangen en voorzien van hoogwaardige isolatie en worden diverse bestaande gevels opgewaardeerd. Inpandig wordt in verschillende fases de inrichting, installatie en afwerking van de school aangepast.

Om een indruk te krijgen van de verbouwing is door de architect Bureau Bos een filmpje gemaakt welke hier te bekijken is: https://www.jfc.nl/Over_ons/Renovatie

 
Opdrachtgever  Johannes Fontanus College
Plaats  Barneveld
Architect  Bureau Bos

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact op