Bekijk alle projecten

Onderhoud maatschappelijk vastgoed

In opdracht van de gemeente Ede voeren wij in de periode van 2018 tot en met 2023 het bouwkundig onderhoud uit aan het maatschappelijk vastgoed. Het vastgoed wordt onderhouden volgens de NEN2767 systematiek, wat inhoudt dat de borging van de prestatie en de kwaliteit van het onderhoud onderdeel is van onze opdracht. Een belangrijk onderdeel van deze overeenkomst is het vormgeven van de verduurzamingsambitie die Ede heeft vastgesteld.

 
Opdrachtgever  Gemeente Ede
Plaats  Ede

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact op

Updates

15-05-2019

Onderhoud gymzaal Platanenweg te Bennekom

Met het oog op de verduurzamingsambitie van de gemeente Ede zijn wij naast het reguliere onderhoud gestart met de verduurzamingsmaatregelen aan de gymzaal gelegen aan de Platanenweg te Bennekom.

Het aanwezige asbest op de overstekken van het dak hebben wij gesaneerd, momenteel wordt dit voorzien van volkern beplating.

De bestaande daken worden voorzien van hoogwaardige isolatie, tevens wordt er gekeken naar het aanbrengen van voorzieningen die destijds niet aan de orde waren maar in de huidige tijd wel noodzakelijk zijn.

Wij zijn enthousiast hiermee een bijdrage te mogen leveren aan de verduurzamingsambitie van Ede en kijken uit naar de volgende locaties die op de planning staan.