Bekijk alle projecten

Nieuwbouw 77 woningen Akkerwinde

Aan de groene zuidzijde van het dorp Scherpenzeel wordt de nieuwbouwwijk Akkerwinde gerealiseerd. Het eerste deelgebied bestaat uit 36 woningen bestaande uit levensloopbestendige-, twee-onder-één-kap-, hoek-, midden- en rug-aan-rug woningen.

De wijk kenmerkt zich door de unieke combinatie van hoogwaardige architectuur en duurzaamheid. Wonen in De Weiden biedt een unieke kans om in een kindvriendelijke buurt te wonen op korte afstand van winkels, scholen, sport-, uitgaans- en zorgfaciliteiten.

Het zijn 45 koopwoningen in opdracht van De Bunte Vastgoed en 32 sociale huurwoningen in opdracht van Woningcorporatie Woonstede, onze Flexvalley woning.

 
Opdrachtgever  De Bunte Vastgoed en Woningcorporatie Woonstede
Plaats  Scherpenzeel

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact op

Updates

11-12-2018

Start verkoop

Tijdens de start verkoop is de brochure, prijzenlijst en overige verkoopinformatie beschikbaar. Het is vrije inloop dus u hoeft er niet precies om 17.00 uur te zijn.

Inschrijven

Wij hopen natuurlijk dat u net zo enthousiast wordt over De Weiden als wij en dat u belangstelling heeft voor één of meerdere bouwnummers. Deze belangstelling kunt u vanaf 11 december kenbaar maken door het inschrijfformulier in te vullen. Dit inschrijfformulier ontvangt u tijdens de start verkoop en zijn ook beschikbaar bij Molenbeek Makelaars en T & A Van Es Makelaardij.

Loting

Indien er meerdere inschrijvers op één bouwnummer zijn, wordt door middel van loting op basis van de eerste keuze bepaald wie als eerste in aanmerking komt voor een kopersgesprek, wie als tweede enzovoorts. Deze loting wordt verricht door de notaris. Indien na loting er nog enkele bouwnummers resteren, dan zullen deze bouwnummers door de makelaar(s) worden toegewezen aan de overgebleven inschrijvers, waarbij zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met de overige voorkeuren van de inschrijvers.