Bekijk alle projecten

Nieuwbouw 40 appartementen Gran Partita

Het appartementengebouw Gran Partita bestaat uit 40 schitterende appartementen met een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeerkelder. Het gebouw is gelegen aan de Mozartweg op de hoek Ringweg-Randenbroek. Op deze locatie staat een kerk die plaats zal maken voor een appartementengebouw van 8 bouwlagen.

 
Opdrachtgever  Plané Vastgoedontwikkeling
Plaats  Amersfoort
Architect  Klunder Architecten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact op

Updates

05-02-2020

Hoogste punt nadert
We bouwen gestaag door en over 4 á 5 weken verwachten we het hoogste punt te bereiken. We zijn nu bezig met het lijmen van de laatste kalkzandsteenwanden op de 7e verdieping en eind volgende week gaan we de dakvloer storten.
Sinds vorige week zijn we ook gestart met de afbouw op de begane grond en 1e verdieping. De eerste metal stud wanden staan waardoor de appartementen steeds meer vorm krijgen.

22-10-2019

Stand van zaken “Gran Partita” in dronebeelden

De bouw van de 40 appartementen aan de Mozartweg in Amersfoort loopt volgens planning en komt inmiddels bijna boven de eerste boomtoppen uit. We verwachten de eerste week van november de 4e verdiepingsvloer te storten. Omdat we jullie graag een beeld willen geven van de voortgang hebben we een aantal mooie dronefoto’s laten maken.

24-09-2019

Tweede verdiepingsvloer gestort

10-09-2019

Eerste verdiepingsvloer

Voor de bouwvakvakantie is de eerste verdiepingsvloer van de 40 appartementen gestort, en de wapening voor in de betonwanden is geplaatst.
Inmiddels weer volop bezig met de wanden.
Op naar de volgende verdiepingsvloer.

28-06-2019

Begane grondvloer gestort

25-06-2019

Feestelijk moment

In het bijzijn van de kopers en andere belanghebbenden hebben wij op woensdag 25 juni een feestelijk moment georganiseerd op de bouwplaats. Op deze manier is de bouw officieel begonnen.

24-06-2019

Torenkraan geplaatst

Vandaag de torenkraan geplaatst. Bedankt mannen van Teka kranen voor jullie inzet met deze tropische temperaturen.

15-05-2019

Keldervloer gestort

Na een dag hard werken is er ruim 400 m3 beton gestort voor de keldervloer van Gran Partita.

22-02-2019

Heiwerk Gran Partita

We zijn gestart met de heiwerkzaamheden voor de 40 appartementen, daarna gaan we de bouwput uitgraven en starten met het betonwerk van de kelder.

28-05-2018

Nieuwbouw 40 appartementen “Gran Partita” Amersfoort

De officiële realisatie-overeenkomst getekend tussen Bouwbedrijf Kreeft en Plané Vastgoedontwikkeling voor de bouw van 40 appartementen “Gran Partita” aan de Mozartweg te Amersfoort. Wij zijn zeer verheugd met deze opdracht en verwachten hiermee 4e kwartaal van dit jaar te kunnen starten.