Bekijk alle projecten

Nieuwbouw 36 woningen Beekweide fase 8 en 9

Beekweide fase 8 is een project bestaande uit 30 woningen, waarvan 20 NOM Keur huurwoningen en 10 EPC 0,0 koopwoningen. Beekweide fase 9 is een project bestaande uit 6 EPC 0,0 levensloopbestendige koopwoningen.

 
Opdrachtgever  Gemeente Renswoude en De Bunte Projecten BV
Plaats  Renswoude
Architect  De Jong + Lafeber Architecten
Bouwtijd  10 maanden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact op

Updates

11-03-2020

Update

We zijn we begonnen met de inrichting van de bouwplaats voor de bouw van 30 woningen op de Beekweide in Renswoude!

Het betreffen hier 10 koopwoningen in opdracht van De Bunte Vastgoed BV, bestaande uit 1 vrijstaand geschakelde woning, 4 hoekwoningen en 5 tussenwoningen.
In de loop van het tweede kwartaal starten we ook nog met de bouw van 6 extra levensloopbestendige woningen, bestaande uit 2 vrijstaande woningen en 4 2^1 kapwoningen.

Daarnaast bouwen we 20 huurwoningen in opdracht van het Woningbedrijf Renswoude, bestaande uit 6 vrije sector huurwoningen met 2 hoekwoningen en 4 tussenwoningen en 14 sociale huurwoningen bestaande uit 4 beneden/bovenwoningen en 6 tussenwoningen.

De koopwoningen hebben een EPC van 0,0 en de huurwoningen worden onder NOM Keur gebouwd, een technisch bouwconcept dat een aangenaam en gezond binnenklimaat combineert met een zeer laag energiegebruik en ook aardgasvrij. We maken gebruik van goede isolatie, een gecombineerde unit voorzien van slimme balansventilatie met warmteterugwinning, een duurzame energievoorziening door middel van een lucht/water warmtepomp en opwekking middels zonnepanelen op het dak. De prestatiegarantie wordt aangegaan over een periode van 30 jaar. Door de woningen te monitoren krijgen de verhuurder en huurders volledig inzicht in het energiegebruik en opwekking. Dit maakt het voor de verhuurder tevens mogelijk om een energieprestatievergoeding (EPV) in rekening te brengen bij de huurders.

16-10-2019

Afnameovereenkomst getekend voor de realisatie van 20 NOM Keur huurwoningen

Vandaag hebben Sander van ’t Foort (projectwethouder gemeente Renswoude) en Dirk Jan van den Brink (algemeen directeur Bouwbedrijf Kreeft) de afnameovereenkomst getekend voor de realisatie van 20 NOM Keur huurwoningen Beekweide fase 8 te Renswoude. Deze woningen maken deel uit van een groter project bestaande uit 30 woningen waarvan nog 10 EPC 0,0 koopwoningen voor De Bunte Vastgoed uit Ede. De overeenkomst hiervoor was in een eerder stadium al getekend.

We zijn zeer verheugd met deze mooie opdrachten van twee gewaardeerde opdrachtgevers.

Verwachte start bouw is eind februari 2020.