Bekijk alle projecten

Nieuwbouw 47 woningen Akkerwinde Fase 2

Akkerwinde Fase 2 is een uiteenlopend plan bestaande uit levensloopbestendige-, twee-onder-één-kap-, hoek-, midden- en vrijstaande woningen.

 
Opdrachtgever  De Bunte Vastgoed Oost
Plaats  Scherpenzeel

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact op

Updates

18-09-2020

Start bouw Akkerwinde Fase 2

Samen met vertegenwoordigers van gemeente Scherpenzeel, ontwikkelaar De Bunte Vastgoed, Molenbeek makelaars en T&A van Es Makelaardij vond deze week het officiële start bouw-moment van ‘de Velden’ plaats op de bouwlocatie.

In verband met corona konden de bewoners van de 47 woningen die nog in aanbouw zijn hier helaas niet bij aanwezig zijn. Zij worden binnenkort per blok uitgenodigd voor een rondleiding.

Bekijk de video voor een impressie van de bijeenkomst en het traditiegetrouw hijsen van de vlaggen door de ontwikkelaar en wethouder.

 

08-09-2020

Update 3

Na onze welverdiende bouwvakantie draaien we al weer volop door. De eerste 15 woningen zitten inmiddels onder de kap en deze week zullen we ook de eerste pannen aan gaan brengen.

Verder zijn er meerdere metsel- en lijmploegen aan het werk waardoor de ruwbouw snel vordert. We hopen het lijmwerk eind oktober geheel gereed te hebben.

De afbouw is ook al opgestart en we zijn volop bezig met het aanbrengen van de trappen, binnenwanden en de binneninstallaties.

Helaas kan het start bouw moment op 15 september in verband met de corona maatregelen geen doorgang vinden, maar zullen onze kopers individueel geïnformeerd worden over de komende kijkdagen.

07-07-2020

Update 2

Met deze dronefoto’s geven we u graag een kijkje in de huidige stand van de werkzaamheden in de nieuwbouwwijk op Plan Akkerwinde fase 2 te Scherpenzeel.

De ruwbouw is inmiddels in volle gang en we hopen deze week ook te starten met het ontgraven van de laatste 6 woningen. De begane grondvloeren van de eerste 28 woningen zijn reeds aangebracht en we zijn met meerdere ploegen aan het lijmen.

Deze week zullen ook de eerste dakelementen worden aangebracht en zullen we een aanvang maken met het isolatie- en metselwerk.

De bouw is in week 32, 33 en 34 gesloten en we zullen na de bouwvakantie starten met de afbouwwerkzaamheden.

 

09-06-2020

Update 1

Begin mei zijn we ook gestart met de bouw van 47 woningen, fase 2 Plan Akkerwinde.

We zijn deze woningen volop aan het ontgraven en de funderingsbekistingen aan het aanbrengen.

Afgelopen week is de 1e verdiepingsvloer van blok 10 reeds aangebracht waarna we in de loop van deze week verder kunnen gaan met het lijmwerk.

Verder hebben we de funderingen van bouwnummer 67 t/m 76 gestort en kunnen we daar, nadat het leidingwerk onder de vloeren is aangebracht, de begane grondvloeren gaan aanbrengen.

11-10-2019

Eerste 28 woningen Akkerwinde fase 2 in de verkoop

Afgelopen week zijn onder grote belangstelling de eerste 28 woningen van Akkerwinde fase 2 in de verkoop gegaan. Het betreft een uiteenlopend plan bestaande uit levensloopbestendige-, twee-onder-één-kap-, hoek-, midden- en vrijstaande woningen.

Ook deze wijk kenmerkt zich door de unieke combinatie van hoogwaardige architectuur en duurzaamheid. Wonen in De Velden biedt een unieke kans om in een kindvriendelijke buurt te wonen op korte afstand van winkels, scholen, sport-, uitgaans- en zorgfaciliteiten.

Mocht u interesse hebben in één van deze woningen dan kunt u contact opnemen met één van de betrokken makelaars, Molenbeek Makelaars Woudenberg of T&A van Es Makelaardij.