Bekijk alle projecten

Nieuwbouw 23 woningen La Cour Cantina

De naam van La Cour Cantina in Ede is geïnspireerd op de plek waar vroeger de officieren aten. De oude officierskantine – die herontwikkeld wordt – ligt namelijk naast dit kleinschalige en duurzame nieuwbouwproject. De woningen krijgen hun plek tussen de oude bomen die op dit deel van het kazerneterrein blijven staan. Naast de kantine blijven meer monumentale gebouwen behouden en krijgen een opknapbeurt. Hier in La Cour Cantina woon je met de allure die historisch erfgoed te bieden heeft. Gecombineerd met prachtige natuur: de Veluwe ligt met open armen op je te wachten.

 
Opdrachtgever  BPD Ontwikkeling
Plaats  Ede

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact op

Updates

04-11-2019

Contouren parkeerstalling goed zichtbaar

De contouren van de parkeerstalling worden al goed zichtbaar. Naar verwachting worden eind november de breedplaatvloeren van de begane grond gelegd. Begin december wordt er gestart met de fundering van de eengezinswoningen.

23-10-2019

11-12-2018

Verkoop La Cour Cantina gestart

De verkoop van de 23 woningen in La Cour Cantina in Ede is gestart. Interesse? Bekijk de verkoopstukken. Vanaf nu kan je online je voorkeuren doorgeven. Je hebt hiervoor tot en met woensdag 2 januari 2019 de tijd. Vragen over La Cour Cantina? Kom dan woensdag 12 december as. langs van 19:30 tot 20:30 uur langs in Gebouw 8, Nieuwe Kazernelaan 2 in Ede.