Ga terug naar het overzicht

Dinner in the Sky

Vier Dinner in the Sky tafels worden voor Bouwbedrijf Kreeft, ITN Installatietechniek en Bos Dynamics gedekt en omhoog gehesen. Zij gaan samen met klanten en relaties op donderdag 29 juni dineren op 50 meter hoogte tijdens het event Dinner in the Sky op de Mauritskazerne in Ede.

Alle drie de heren zijn het erover eens: het is een ontzettend leuk en uniek event. ,,We willen daar als Edese onderneming gewoon bij zijn en onze naam aan verbinden”, aldus Dirk Jan van den Brink van Bouwbedrijf Kreeft, die één van de hoofdsponsors is. Michiel Dekens van ITN vult aan: ,,Dit is een prachtige setting voor ons eigen relatie-event waar wij diverse klanten voor uitnodigen. Het is volledig verzorgd en het moet echt een unieke ervaring zijn om op zo’n hoogte te dineren!”

Cor-Albert Bos noemt het goede doel ook als reden. ,,De opbrengst gaat volledig naar Free a Girl. We zijn als sponsors trots dat we dit doel kunnen steunen via zo’n mooi event. Daarnaast verhuizen wij medio juli naar Ede en hopen we om die reden ook veel andere ondernemers te ontmoeten, is het niet in de lucht dan wel op de grond. Het wordt een mooi spektakel.”

EVENEMENT
Dinner in the Sky wordt georganiseerd door JCI Ede en vindt plaats op 29 juni 2017 op het terrein van de Mauritskazerne bij het Akoesticum. De kraan van Dinner in the Sky zal in totaal zestienmaal op en neer gaan. Per keer brengt hij 22 personen het luchtruim in. Van 16.00 tot 22.00 uur zijn dit dinertafels waar deelnemers een diner van Chris Blom nuttigen, souschef van Sergio Herman bij restaurant ‘The Jane Antwerp’. Vanaf 11.30 uur en na 22.30 uur kunnen de deelnemers plaatsnemen aan de tafels van Lunch, High Wine en Sparkles in the Sky.

OPBRENGST
JCI Ede is een businessclub voor ondernemers en young professionals tot en met 40 jaar. De leden zijn zeer betrokken bij Ede en omgeving en zetten zich met veel passie in voor maatschappelijke doelen. De opbrengst van Dinner in the Sky gaat naar stichting Free a Girl die zich wereldwijd inzet om jonge meisjes uit de gedwongen prostitutie te halen en een waardevolle toekomst te geven.

RESERVEREN
Meer informatie, prijzen en reserveren op www.dinnerintheskyede.nl. Of stuur een mail naar dits@jci-ede.nl.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact op