Verbouw en renovatie

Stel, u bent de eigenaar van één of meer gebouwen of u bent verantwoordelijk voor het beheer van het vastgoed van bijvoorbeeld een school of zorginstelling. Hoe regelt u dan een kleine verbouwing of een wat grotere bouwkundige ingreep? Wij begrijpen dat dit voor u een lastige puzzel kan zijn. U wilt namelijk de overlast voor uw gebruikers of cliënten minimaliseren. Daarom denken we vooraf graag met u mee. Uiteraard samen met u, want u kent als geen ander uw eigen organisatie en dus bent u een onmisbare schakel in het geheel. Of het nu gaat om een kleine aanpassing of om een complete renovatie voor beide bent u bij ons aan het juiste adres.

Specialisme in zorginstellingen en ziekenhuizen

Het werken in zorginstellingen en ziekenhuizen vraagt een andere aanpak. De aandacht voor onnodige overlast, hygiëne en het werken volgens een strakke planning is hierbij van groot belang. Communicatie en (keten)samenwerking is hierbij de sleutel tot succes.

Staat er een verbouwing of een renovatie op uw actielijst? We vertellen u graag over onze transparante aanpak. Neem contact met ons op voor meer informatie.