Schadeherstel

Als u te maken krijgt met schade aan uw woning, kantoor of bedrijfspand door brand, storm, lekkage, inbraak en dergelijke, begrijpen wij dat u wilt dat dit snel en vakkundig wordt opgelost. Door onze jarenlange ervaring met het herstellen van dit soort schades en onze knowhow van de verzekeringswereld kunnen wij uw probleem adequaat oplossen. Het stappenplan bij schades kunnen we onderverdelen in een calamiteitenservice en in totaalschadeherstel.

Storingsdienst/calamiteitenservice

Het komt vaak voor, dat bij een opstalschade een noodvoorziening moet worden getroffen om verdere schade te voorkomen.  Denkt u hierbij aan het afsluiten van een woning bij een inbraak, het stutten van een ingezakte gevel of het waterdicht afdekken van een lekkend dak. U kunt ons rechtstreeks inschakelen, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Voor schades buiten kantooruren zijn we bereikbaar op 06 – 5127 0343.

Totaalschadeherstel

Nadat de noodoplossingen zijn getroffen om gevolgschade te voorkomen, zorgt Bouwbedrijf Kreeft in uw opdracht voor het totale hersteltraject. Voordat we met het werkelijk herstellen kunnen beginnen, dienen we eerst overeenstemming te hebben met uw verzekeringsmaatschappij. Dit overleg regelen wij voor u, wij stemmen ons plan van aanpak en de bijbehorende schadebegroting af met de expert. Na goedkeuring brengen wij uw vastgoed weer zorgvuldig terug in de oorspronkelijke staat. Kortom, uw zorg is bij ons in vertrouwde handen. Wij zullen de overlast zoveel mogelijk te beperken en nemen met u de planning door van de te verrichten werkzaamheden.

NB: controleert u hierbij wel even uw verzekeringspolis. Vaak regelt uw verzekeraar zowel de calamiteitenservice als het totaalherstel met vaste contractpartners. Ook dan bestaat een grote kans dat u ons ziet verschijnen. Bouwbedrijf Kreeft is aangesloten bij CED Repair, één van de grotere aanbieders van verzekerd herstel in natura van onroerend goed. Dit netwerk met een landelijke dekking regelt de schade voor u binnen de vastgestelde afspraken.