Onderhoud

Een lange levensduur en weinig onderhoud aan uw woning, kantoor of bedrijfspand. Dat is waar u als opdrachtgever op wilt vertrouwen. Zo heeft u de beste business case. Bouwbedrijf Kreeft denkt graag met u mee.

Niet-planmatig onderhoud (NPO) en correctief onderhoud

Het werk dat voortvloeit uit woningmutaties of dagelijks onderhoud noemen we NPO. Huuropzeggingen worden nu eenmaal niet gepland, maar u wilt het werk wel snel en vakkundig laten uitvoeren. Dat geldt evenzo bij het dagelijks (correctief) onderhoud. Het is prettig als een defect voordeurslot snel en betaalbaar wordt vervangen en als een lekkage vakkundig wordt verholpen. Dagelijks is een groot deel van onze medewerkers actief in het onderhoudswerk. Zelf ervaren hoe dat bij ons werkt? Neem dan contact met ons op.

Planmatig onderhoud

Het werk dat wel vooraf (preventief) is opgenomen noemen we planmatig onderhoud. Denkt u hierbij aan buitenschilderwerk. Op tijd en op de juiste manier schilderen voorkomt onnodig houtrot aan kozijnen en gevels. Zo kunt u op onvoorziene kosten besparen. Wij leggen u graag uit hoe dat bij Bouwbedrijf Kreeft werkt.

Totaalonderhoud

Als u inzicht wilt hebben in de onderhoudskosten op de lange termijn, dan kunnen wij voor u een Meer Jaren Onderhouds Plan (MJOP) verzorgen. Dit voorkomt onnodige verrassingen en we stemmen de inhoud af op uw eisen en wensen. Uiteraard adviseren wij u in mogelijke keuzes bij noodzakelijke ingrepen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.