Nieuwbouw

Bouwbedrijf Kreeft heeft ruimschoots kennis en ervaring in het (seriematig) bouwen van woningen en in het bouwen van utiliteitsgebouwen zoals scholen, kantoren en bedrijfsruimten. U profiteert van onze kennis over de toepassing van (duurzame) materialen en technieken. Kenmerkend is onze begeleiding in het voortraject, adviserende en flexibele rol in bouwteamverband, innovatieve bouwtechnieken en onze samenwerking met waar mogelijk lokale onderaannemers en leveranciers.

Woningbouw

Speciaal voor het bouwen van betaalbare, seriematige woningen hebben wij samen met onze partners de Flexvalleywoning ontwikkeld. Flexibiliteit en duurzaamheid zijn in dit concept de basiselementen. Door onze samenwerking met Theo Verburg Architecten krijgt u geen standaard woning, maar maatwerk. Voor iedereen op iedere locatie voor een vaste lage prijs. Total engineering waardoor de opdrachtgever maximaal wordt ontzorgd. Dit resulteert in zekerheid en garantie voor een vaste prijs. Toekomstgericht, niet alleen nu energiezuinig of ‘groen’, maar klaar voor innovaties in de toekomst. Dat is de Flexvalleywoning!

Download hier de Flexvalleywoning brochure

Naast grondgebonden woningen zijn wij ook uw partner voor het turnkey ontwikkelen en realiseren van appartementen.

Ook realiseren wij vrijstaande luxe woningen die voorzien zijn van de meest innovatieve toepassingen. Wij zorgen voor de kwaliteit waar u recht op heeft. En uiteraard denken we graag vanaf het begin met u mee om op die manier gezamenlijk te komen tot het uitvoeren van uw plannen en wensen. Onze focus ligt niet alleen op het bouwen zelf, maar voor een belangrijk deel ook in de samenwerking tussen de verschillende stakeholders die betrokken zijn bij het bouwproces.

Utiliteitsbouw

In de afgelopen jaren heeft Bouwbedrijf Kreeft letterlijk aan de weg getimmerd met de bouw van nieuwe scholen, clubhuizen, restaurants en kantoren. Ook bedrijfsruimten in alle soorten en maten zijn door ons gebouwd. Of het nu draait om een uitgekiende beveiligde huisvesting voor een ICT-bedrijf, een moderne kantooromgeving een magazijnruimte met veel volume, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vanaf het begin van het bouwproces kunnen wij met u meedenken om zo het voor u ideale gebouw te realiseren. Wanneer u wilt, kunnen we het volledige project van initiatief tot in gebruikname volledig turnkey voor u verzorgen.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.