Ga terug naar het overzicht

Bouwfonds en Bouwbedrijf Kreeft tekenen koop- en ontwikkelovereenkomst met gemeente Scherpenzeel

Op 22 december 2014 tekenden Bouwfonds Ontwikkeling, Bouwbedrijf Kreeft en de gemeente Scherpenzeel een koop- en ontwikkelovereenkomst voor de ontwikkeling van een deel van de Heijhorstlocatie in Scherpenzeel. In een uitgebreide selectieprocedure kwamen Bouwfonds en Kreeft met het beste aanbod. Op de bewuste locatie willen beide bedrijven in totaal zestien koopwoningen ontwikkelen en realiseren.

Rob Arends, ontwikkelingsmanager bij Bouwfonds: “Wij zijn erg verheugd met het feit dat wij de selectie hebben gewonnen. Ons stedenbouwkundig- en architectonisch ontwerp is unaniem als beste gekozen.” Dirk Jan van den Brink, directeur van Kreeft: “Het is fantastisch om als lokaal betrokken partij hier aan de slag te gaan in deze mooie samenwerking met Bouwfonds.” Ook Tonnis van Dijk, wethouder van de gemeente Scherpenzeel, is blij met het resultaat van de selectieprocedure: “Bouwfonds en Kreeft hebben niet alleen een goed bod op onze grond gedaan, er lag ook een goed doordacht stedenbouwkundig plan aan ten grondslag. Het plan sluit naadloos aan bij het beeld dat wij voor ogen hebben.”

Begin 2015 is er een informatieavond voor belangstellenden, zodat woonwensen meegenomen kunnen worden in de ontwerpfase. De start verkoop staat gepland in het eerste kwartaal van 2015.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact op