Bekijk alle projecten

Nieuwbouw Gymzaal Enka terrein

 
Opdrachtgever  Gemeente Ede
Plaats  Ede

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact op

Updates

30-07-2020

Update juli 2020

De werkzaamheden bij de nieuwbouw van gymzaal Enka lopen voortvarend. De afgelopen weken is de fundering gelegd. Daarnaast zijn ook de begane grondvloeren gelegd. De keerwanden zijn gestort om het hoogteverschil met het maaiveld op te lossen en inmiddels is ook de staalconstructie gemonteerd. Hiermee krijgt het pand snel hoogte en geeft het al een indruk van de uiteindelijke vorm.

Op dit moment zijn we doende met de stelwerkzaamheden voor de lijmwerk binnenwanden. In de vakantieperiode zal de lijmwerkploeg doorgaan, zodat we nog voor het openen van de naastgelegen school zo veel mogelijk werkzaamheden gereed hebben.

01-07-2020

Start nieuwbouw

Afgelopen week zijn we, in opdracht van Gemeente Ede, gestart met de nieuwbouw van de gymzaal op het Enka terrein.

De gymzaal heeft na realisatie de ingang aan het schoolplein, behorende bij de school die we momenteel in het Enka kantinegebouw realiseren.

We zijn gestart met de funderingswerkzaamheden en het bijbehorende grondwerk. Komende weken zullen de betonwerken worden uitgevoerd. Daarmee worden de contouren van het pand zichtbaar en worden er betonwanden gestort om het hoogteverschil met het omliggende terrein te overbruggen.