Bekijk alle projecten

Nieuwbouw 47 woningen Akkerwinde Fase 2

Akkerwinde Fase 2 is een uiteenlopend plan bestaande uit levensloopbestendige-, twee-onder-één-kap-, hoek-, midden- en vrijstaande woningen.

 
Opdrachtgever  De Bunte Vastgoed Oost
Plaats  Scherpenzeel

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact op

Updates

07-07-2020

Update 2

Met deze dronefoto’s geven we u graag een kijkje in de huidige stand van de werkzaamheden in de nieuwbouwwijk op Plan Akkerwinde fase 2 te Scherpenzeel.

De ruwbouw is inmiddels in volle gang en we hopen deze week ook te starten met het ontgraven van de laatste 6 woningen. De begane grondvloeren van de eerste 28 woningen zijn reeds aangebracht en we zijn met meerdere ploegen aan het lijmen.

Deze week zullen ook de eerste dakelementen worden aangebracht en zullen we een aanvang maken met het isolatie- en metselwerk.

De bouw is in week 32, 33 en 34 gesloten en we zullen na de bouwvakantie starten met de afbouwwerkzaamheden.

 

09-06-2020

Update 1

Begin mei zijn we ook gestart met de bouw van 47 woningen, fase 2 Plan Akkerwinde.

We zijn deze woningen volop aan het ontgraven en de funderingsbekistingen aan het aanbrengen.

Afgelopen week is de 1e verdiepingsvloer van blok 10 reeds aangebracht waarna we in de loop van deze week verder kunnen gaan met het lijmwerk.

Verder hebben we de funderingen van bouwnummer 67 t/m 76 gestort en kunnen we daar, nadat het leidingwerk onder de vloeren is aangebracht, de begane grondvloeren gaan aanbrengen.

11-10-2019

Eerste 28 woningen Akkerwinde fase 2 in de verkoop

Afgelopen week zijn onder grote belangstelling de eerste 28 woningen van Akkerwinde fase 2 in de verkoop gegaan. Het betreft een uiteenlopend plan bestaande uit levensloopbestendige-, twee-onder-één-kap-, hoek-, midden- en vrijstaande woningen.

Ook deze wijk kenmerkt zich door de unieke combinatie van hoogwaardige architectuur en duurzaamheid. Wonen in De Velden biedt een unieke kans om in een kindvriendelijke buurt te wonen op korte afstand van winkels, scholen, sport-, uitgaans- en zorgfaciliteiten.

Mocht u interesse hebben in één van deze woningen dan kunt u contact opnemen met één van de betrokken makelaars, Molenbeek Makelaars Woudenberg of T&A van Es Makelaardij.